Ентоні та Говард можуть підписати контракти з Брукліном

Залишаючись вільними агентами, баскетболісти вважаються прийнятним варіантом посилення ростера Нетс.
2022 г., 21 серпня, 14:04
Кармело Ентоні / Getty Images
Кармело Ентоні / Getty Images

Фронт-офіс Брукліна зараз шукає будь-які можливості зміцнити склад, який тріщить по швах після проблем з Кевіном Дюрантом. Поки зірковий форвард ще не пішов, команда звернула увагу на кількох вільних агентів.

За словами анонімного керівника клубу Східної конференції, і Кармело Ентоні, і Двайт Говард можуть бути в полі зору Нетс. У розмові з Томасом Дарро з Heavy.com генменеджер пояснив, чому він вважає, що обидва ветерани були б робочим варіантом для Брукліна.

"Є ветерани, яких вони можуть підписати цього місяця або навіть на початку наступного — Двайт Говард був би очевидним кандидатом", - передає слова анонімного джерела ClutchPoints.

"Були деякі розмови про те, що вони можуть підписати Кармело Ентоні на знак поваги до Кевіна Дюранта, але, очевидно, це ні до чого не привело. Принаймні поки що".

Читайте також: Справжнє божевілля: Величезна кількість людей утворилася в черзі на матч Леброна у CrawsOver Pro-Am

Контракти Мело та Говарда з Лейкерс підійшли до кінця після минулого сезону. Не схоже, щоб Лос-Анджелес зацікавлений у укладанні з кимось із них нової угоди, тому цілком можливо, що обидві колишні суперзірки зрештою надягнуть іншу форму в новому сезоні.

Торік Кармело Ентоні зіграв за Лос-Анджелес 69 ігор, набираючи в середньому 13.3 очка, 4.2 підбирання за 26 хвилин на майданчику. Говард же набирав у середньому 6.2 очка та 5.6 підбирання за 16,2 хвилини.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK