Вдова Кобі Браянта отримала 16 мільйонів доларів компенсації за фотографії з місця загибелі її чоловіка та дочки

Співробітники правоохоронних органів зробили фотографії тіл жертв катастрофи та показували їм тим, хто взагалі не мав їх бачити.
2022 г., 25 серпня, 11:34
Ванесса та Кобі Браянти / Getty Images
Ванесса та Кобі Браянти / Getty Images

Ванесса Браянт, вдова ікони Лейкерс Кобі Браянта, виграла судовий процес проти департаментів шерифа та пожежної охорони округу Лос-Анджелес, повідомляє ClutchPoints.

Ванесса та ще один позивач Крістофер Честер подали позов про вторгнення у приватне життя через фотографії місця катастрофи, які були зроблені правоохоронними органами і стали надбанням громадськості.

Згідно з повідомленням TMZ, Ванесса отримала компенсацію в розмірі 16 мільйонів доларів, а Честер — 15 мільйонів. Позивачі вимагали загалом 75 мільйонів як компенсацію за збитки.

Журі з 10 осіб прийняло рішення на користь Ванесси і Честера, зазначивши, що вони продовжуватимуть страждати від емоційних переживань через зроблені та просочені фотографії. Протягом усього судового розгляду Ванесса боялася, що у майбутньому фотографії можуть потрапити до соціальних мереж.

Читайте також: Марк Кьюбан: У 2007 році Брайант був за крок від переходу в Даллас

Адвокати Ванесси Браянт надали докази того, що заступники шерифа округу Лос-Анджелес та співробітники пожежної охорони показували фотографії з місця аварії особам, які не належать до правоохоронних органів.

Адвокат Луїс Лі, який представляв Ванессу в суді, навіть докладно розповів, як заступник шерифа показав "фотографії обезголовленого тіла (Кобі)" у барі в Норволці. Тим часом у таборі округу Лос-Анджелес стверджували, що фотографії взагалі ніколи не демонструвалися публіці, додаючи, що навіть родини загиблих їх не бачили.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK