Волл: У якийсь момент часу я задумався про суїцид

Тяжкий життєвий період сильно вдарив по баскетболісту, який ледь не дійшов до краю.
2022 г., 31 серпня, 19:08
Джон Волл / Getty Images
Джон Волл / Getty Images

Цього літа Джон Волл приєднався до Кліпперс, підписавши з каліфорнійською командою 2-річний контракт. Баскетболіст з нетерпінням чекає повернення у форму наступного сезону - він зіграв всього 40 ігор за останні три роки через травми, Covid-19 і те, що Х'юстон не дозволяв йому виходити на паркет.

31-річний Волл розповів про своє недавнє минуле на відкритті саду на честь його покійної матері в Армії Порятунку в його рідному місті Ролі, Північна Кароліна. Його мати була волонтером у закладі.

"Найтемніше місце, в якому я коли-небудь був", — цитує Волла The Guardian. "Якийсь момент я думав про самогубство. Я тоді порвав ахілл, моя мама захворіла, а потім померла, моя бабуся померла через рік, і все це в розпал коронавірусу".

"Я йшов на хіміотерапію (матері), я сидів поруч з нею, коли вона робила свої останні зітхання в одному і тому ж одязі три дні поспіль. Весь цей час я провів з нею".

Читайте також: Стала відома заявка збірної України на Євробаскет-2022

Мати Волла, Френсіс Пуллі, померла у грудні 2019 року у віці 58 років від раку грудей. Його бабуся померла згодом. У той же час Джон займався реабілітацією травми ахіллового сухожилля.

"Я пішов шукати терапевта. Багато людей думають: "Мені не потрібна допомога, я можу впоратися з цим у будь-який час", але ви повинні бути чесними із собою і з'ясувати, що краще для вас".

Тепер же у складі ЛАК Джон Волл складе тріо з Каваем Леонардом та Полом Джорджем. Кліпперс називають одними з головних претендентів на чемпіонство наступного сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK