Відома порнозірка заявила, що народила дитину від зірки НБА: під підозрою Дюрант та Гріффін

Лана Роудс більше не приховує, що батько її дитини – зірка найкращої ліги світу.
2022 г., 3 вересня, 18:58
Блейк Гріффін, Лана Роудс та Кевін Дюрант / ClutchPoints
Блейк Гріффін, Лана Роудс та Кевін Дюрант / ClutchPoints

Колишня суперзірка фільмів для дорослих Лана Роудс зробила ефект розірвавшоїся бомби, підтвердивши, що батько її дитини дійсно є гравцем НБА. За інформацією New York Post, батьком дитини може бути хтось із пари Кевін Дюрант - Блейк Гріффін.

Торік Роудс оголосила світові, що вона вагітна, і одразу ж у соціальних мережах розгорілися чутки про те, хто був батьком дитини.

Хоча батько так і не був офіційно підтверджений, інтернет-детективи зібрали воєдино ласі шматочки інформації від колишньої порнозірки, і вони почали вірити, що це один із двох гравців НБА.

Читайте також: Юта та Клівленд провернули потужний обмін за участю Мітчелла та Секстона

У нещодавно опублікованому відео Лана заявила, що батько її дитини відмовився від них.

"Клянуся Богом, я вважала гравців НБА хорошими хлопцями. Я сказала йому: "Я вагітна". А він мені відповів, щоб я пішла на хр*н".

Хоча офіційне ім'я батька не було оголошено, користувачі соціальних мереж висунули три теорії. Спочатку всі вважали батьком дитини її колишнього хлопця Майка Майлака, співведучого подкасту "Impaulsive" з Логаном Полом. Але Майлак швидко спростував ці чутки.

Пол же підірвав Інтернет, коли заявив у нещодавньому подкасті, що батьком дитини є зірка НБА. Фанати швидко дійшли висновку, що це має бути або Блейк Гриффін, або Кевін Дюрант.

Під час епізоду свого власного подкасту 3 Girls 1 Kitchen – приблизно в той же час, коли вона розповіла світові про свою вагітність – Роудс докладно розповіла про побачення з гравцем Брукліна.

Роудс не уточнила ім'я, але заявила, що за знаком зодіаку він Терези. На той час тільки один гравець на Нетс підходив під цей опис - Кей Ді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK