"Я підвів свою країну": Дончич взяв провину на себе за виліт Словенії від Польщі на Євробаскеті-2022

Словенець також зізнався, що грав на знеболюючих.
2022 г., 15 вересня, 20:17
Лука Дончич / Getty Images
Лука Дончич / Getty Images

Чемпіонат Європи з баскетболу 2022 року вже порадував фанатів сенсаціями. Так, турнір вже залишили головні фаворити в особі Сербії та Греції. До них приєдналася і Словенія, яка поступилася у чвертьфіналі Польщі 87:90.

Головна зірка словенців Лука Дончич взяв провину на себе за цю поразка.

"Перш за все, вітаю Польщу. Вони показали приголомшливий баскетбол з першої хвилини і до самого кінця. Для них це велике досягнення. Ми ж не підготувалися до гри так, як хотіли. Не було енергії. Ми зробили камбек, але Польща продовжувала боротися. Вітаю Польщу", - цитує Луку BasketNews.

Читайте також: Євробаскет-2022: Іспанія переграла Францію у фіналі турніру, Німеччина перемогла Польщу у матчі за третє місце.

Дончич отримав травму на початку гри та останнім з'явився на розминці перед другою половиною. Він кульгав і грав через біль.

"Не знаю. Напевно, не на 100 відсотків", — сказав словенець, описуючи свій стан після гри. "Мені поставили укол знеболюючого в третій чверті. На Євробаскеті у мене було багато проблем. Але причина не в цьому. Сьогодні я грав жахливо. Я підвів свою команду. Я підвів всю свою країну. Це моя провина".

У грі з поляками Лука Дончич набрав 14 очок при 5 з 15 влучень з гри, зробив 11 підбирань і 7 передач при шести втратах. За три хвилини до кінця матчу його було видалено з майданчика за п'ятий фол.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK