Ірвінг назвав суму, яку він втратив, відмовившись від вакцинації

Баскетболіст не зміг розраховувати на колосальні гроші за новим продовженням, яке не відбулося.
2022 г., 27 вересня, 17:54
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Зірка Брукліна Кайрі Ірвінг зізнався, що відмовився від чотирирічного продовження на суму понад 100 мільйонів доларів через своє рішення не робити щеплення від COVID-19.

Через свій нещеплений статус захисник Нетс не зміг зіграти в багатьох іграх у сезоні НБА-2021/22.

"Я відмовився від чотирьох років, 100 із чимось мільйонів, вирішивши не прищеплюватися - таке було моє рішення", — цитує слова Ірвінга під час медіа-дня BasketNews.

"Отримати контракт і зробити щеплення або не вакинуватися, при цьому маючи певну ступень невизначеності майбутнього в лізі, в команді - мені довелося мати справу з цією реальною можливістю втрати роботи через своє рішення".

Читайте також: Каррі - про захист титулу: Я свіжий і в праймі - готовий до роботи

Він очікував, що умови контракту будуть встановлені до минулого сезону, але його статус щодо вакинації перешкодив цьому.

"Ми мали все це з'ясувати перед тренувальним табором минулого року", — сказав Кайрі. "І цього просто не сталося через те, що я був неприщеплений. Так що я зрозумів їхню точку зору, і мені просто довелося з цим жити. Чесно кажучи, з цим було важко змиритися".

Незважаючи на те, що Ірвінг не зміг отримати очікуваного продовження, цього літа він скористався опцією гравця, за якою заробить 36,5 мільйона доларів у наступному сезоні, після чого стане вільним агентом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK