Шакіл О'Ніл побоюється, що помітно схудлий Вільямсон почне частіше травмуватися

Шак хоче, щоб повернувся "старий Зайон".
2022 г., 3 жовтня, 23:04
Зайон Вільямсон / https://twitter.com/PelicansNBA
Зайон Вільямсон / https://twitter.com/PelicansNBA

Оскільки певний показник ваги став обов'язковою частиною його нового максимального контракту з Пеліканс, усім стало цікаво, як виглядатиме оновлений Зайон Вільямсон. Через кілька місяців усі стали свідками схудлого Зайона, який помітно відрізняється від своєї минулої версії.

Проте легенда НБА Шакіл О'Ніл висловив сумнів щодо успішності такої трансформації. Як показовий приклад він навів себе самого.

"Коли я схуд, я почав травмуватися від контактів із гравцями. Коли я був товстішим, я домінував і не помічав суперників. Вони просто фолили на мені, але я не відчував цього", - цитує Шака NBA Analysis. "Послухайте, він добре виглядає, я бажаю йому всього найкращого, але він мені подобався, коли він був великим Зайоном".

Читайте також: Шакіл О'Ніл хоче придбати Фінікс спільно з Джеффом Безосом

"Він великий хлопець, ви бачили, як він стрибав і як він грав? Зараз він виглядає добре, при цьому він залишається Зайоном. Проти нього жорстко гратимуть, буде багато контактів, це будуть серйозні фоли. Я просто сподіваюся, що його нове маленьке тіло зможе це витримати".

Однак О'Ніл забув згадати, що в його епоху баскетбол був більш контактним видом спорту, де багато сучасних фолів не були б помічені арбітрами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK