"Я зробив щось заборонене?": Ірвінг не став вибачатися за просування антисемітського фільму

Кайрі дотримується своєї позиції щодо публікації у соціальних мережах.
2022 г., 30 жовтня, 18:41
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Захисник Брукліна Кайрі Ірвінг після програного матчу Індіані (116:125) заявив, що не вважає, що зробив щось погане, просуваючи антисемітський фільм у своїх акаунтах у соціальних мережах.

Говорячи вперше після того, як він опублікував пост про фільм під назвою "Hebrews to Negroes: Wake Up Black America", Ірвінг ясно дав зрозуміти, що не збирається відступати від того, у що він вірить, незважаючи на власника Нетс Джо Цая і НБА, котрі засудили публікацію.

"Я тут не для того, щоб сперечатися про людину, культуру чи релігію і у що вони вірять", - цитує Кайрі ESPN. "Ні, ось у чому справа. Це було зроблено на загальнодоступній платформі. Я зробив щось протизаконне? Я когось образив? Я завдав комусь шкоди? Чи виходжу я і кажу, що ненавиджу одну конкретну групу людей?".

"Весь осуд я отримав за публікацію від людей, які не спілкуються зі мною. Я поважаю те, що сказав Джо (Цай). Багато в чому це (пост про фільм) пов'язано не з его або гордістю за те, наскільки я пишаюся своєю африканською спадщиною. Я пишаюся життям вільного чорношкірого тут, в Америці, знаючи історичні складнощі, з якими мені довелося потрапити сюди".

Читайте також: Відрахований гравець Сан-Антоніо відправляв співробітницям клубу свої оголені фото

"Я не збираюся відмовлятися від усього, у що я вірю. Я тільки стану сильнішим, тому що я не самотній. Мене оточує ціла армія".

Тренер Брукліна Стів Неш перед матчем з Пейсерс сказав, що Ірвінг розмовляв з членами організації Нетс з приводу своєї публікації, але відмовився назвати, з ким саме розмовляв Кайрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK