Колишній президент США зацікавлений у покупці Фінікса

Він належить до групи інвесторів, які можуть викупити Санз у проблемного власника.
2022 г., 30 жовтня, 21:16
Барак Обама / Getty Images
Барак Обама / Getty Images

У вересні після завершення розслідування НБА усунула власника Фінікса Роберта Сарвера на один рік за використання расистських і женоненависницьких висловів, також оштрафувавши його на 10 мільйонів доларів.

Після хвилі критики за надто слабке покарання сам Сарвер висловив бажання продати команду, щоб закрити це питання раз і назавжди.

Як повідомляє Bleacher Report із посиланням на журналіста Білла Сіммонса, одним із потенційних покупців є колишній президент США Барак Обама, який входить до групи інвесторів, які роздумують над придбанням франшизи.

"Я чув, що Обама учасник однієї з груп", — сказав Сіммонс Чарльзу Барклі у своєму підкасті. "Це єдиний хлопець, якого, як мені здається, вони зробили б справжнім обличчям (своєї групи), і грошові хлопці були б такі щасливі, що він їх очолює, що вони б просто сказали: "Круто".

Потім Барклі втрутився, сказавши, що він приєднається до групи власників, якщо до неї увійде Обама, але тільки якщо там буде 44 особи (Обама був 44-м президентом США).

Якщо Обама приєднається до нової групи власників Санз, він буде не першим президентом США, який має частку у професійній спортивній франшизі. Джордж Буш-молодший раніше був співвласником бейсбольної команди Техас Рейнджерс з 1989 по 1998 рік.

Раніше Шакіл О'Ніл заявляв про бажання придбати Фінікс, якщо йому допоможе в цьому Джефф Безос.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK