Поліція розслідує звинувачення відрахованого гравця Сан-Антоніо у сексуальних домаганнях

Сама організація Сперс також може постраждати, оскільки не дослухалася прохань колишнього психолога команди вплинути на гравця.
2022 г., 5 листопада, 12:39
Джош Прімо / Getty Images
Джош Прімо / Getty Images

Поліція розпочала розслідування тверджень про те, що колишній захисник Сан-Антоніо Джошуа Прімо неодноразово оголювався перед колишнім психологом команди під час консультаційних сесій, повідомляє ESPN.

Лікар Хілларі Котен подала позов проти Сперс і Прімо, стверджуючи, що 19-річний хлопець демонстрував їй свої геніталії дев'ять разів під час кількох сеансів.

На додаток до цивільного позову, який був поданий в окрузі Бексар, до якого входить Сан-Антоніо, Котен подала кримінальний позов проти Прімо.

Читайте також: Відрахований гравець Сан-Антоніо відправляв співробітницям клубу свої оголені фото

Офіс шерифа округу Бексар повідомив Associated Press, що "встановив контакт із жертвою, причетною до інциденту з Джошуа Прімо". Офіс шерифа назвав це "попереднім розслідуванням звинувачень" проти Прімо.

У своєму позові колишній психолог команди заявила, що САС нічого не зробили, щоб покарати Прімо або вирішити її проблеми, "незважаючи на її численні скарги на неналежну сексуальну поведінку Прімо".

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сан-Антоніо Сперс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK