ЛеБрон: Те, що зробив Ірвінг, нашкодило багатьом людям – я це не поважаю

"Король" висловився про друга, який ще влітку міг переїхати до нього в Лос-Анджелес, а тепер може стати ізгоєм.
2022 г., 5 листопада, 16:54
ЛеБрон Джеймс та Кайрі Ірвінг / Getty Images
ЛеБрон Джеймс та Кайрі Ірвінг / Getty Images

ЛеБрон Джеймс прокоментував скандал, пов'язаний з його колишнім одноклубником Кайрі Ірвінгом, який прорекламував фільм, заснований на книзі, повній антисемітських тез.

"Те, що зробив Кайрі, завдало шкоди багатьом людям, і з того часу він вибачився", — цитує Джеймса SportsNet. "Він завдав певної шкоди, це сумно. Але я не підтримую заподіяння шкоди людям, коли йдеться про ваш голос, вашу платформу або щось ще".

"Тому не має значення, якого кольору ваша шкіра, якого ви росту, в якому становищі ви знаходитесь. Якщо ви рекламуєте, вимагаєте або кажете шкідливі речі будь-якій спільноті, які шкодять людям, я не поважаю це і не схвалюю".

Зірка Лейкерс признався, що не знає, що буде з Ірвінгом, якого відсторонили від ігор за команду, а Nike призупинив із ним співпрацю, також скасувавши випуск чергової лінійки його іменних кросівок Kyrie 8.

"Я не знаю. Зрештою, Кайрі відповідає сам за себе", - сказав Джеймс. "Він уже не дитина, йому 30 років. Я не знаю напрямки, кроки, які він робить, але він вибачився за те, що сказав, і я сподіваюся, що він розуміє, що те, що він сказав, завдало шкоди багатьом людям" .

"Ми - люди, ніхто з нас не досконалий. Але я сподіваюся, що він розуміє, що він зробив, і дії, які він зробив, просто шкідливі для багатьох людей".

Читайте також: Гравець Далласа заявив, що арбітр обматюкав його, виписуючи технічний фол

Ще до того, як Nike оголосив про своє рішення щодо Кайрі, було оголошено, що Бруклін та Ірвінг пожертвують по 500 тисяч доларів у єврейську правозахисну організацію.

Однак вона відмовилася приймати ці гроші, бо вважає, що баскетболіст не був щирим у своїх вибаченнях.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK