Ірвінг може більше не зіграти у НБА

Зовсім погані справи у Кайрі, який через свої дії може стати персоною нон грата у лізі.
2022 г., 7 листопада, 23:36
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Історія Кайрі Ірвінга могла вже багатьом набриднути за минулий тиждень. Проте з'явилися новини, які навряд чи потішать фанатів баскетболіста.

Журналіст Сем Емік із The Athletic поговорив з 11-ма неназваними генменджерами клубів НБА про ситуацію, яка виникла з 30-річним розігруючим. Деякі з них буквально поставили хрест на гравці.

"Я думаю, Кайрі може більше не зіграти у НБА", - цитує одного ГМа ClutchPoints. "Він справді складний хлопець. Не кажучи вже про те, хороша він людина чи погана, чи правильно він використовує свою платформу чи щось ще. І навіть якщо у мене немає морального права і я просто даю баскетбольну оцінку, вам потрібно, щоб він грав".

"Але він не грає в баскетбол. І це хлопець, який зараз, ймовірно, у своїй кращій формі, ніж він коли-небудь був. Але він наближається до віку, коли травми стануть частішими і все таке інше".

"Тому я думаю, що це справді складно. Я припускаю, що є певний шанс, що він гратиме за невеликий виняток середнього рівня або щось у цьому роді. Можливо, команда піде на це".

"Він - протилежність товару, яким ви хочете бачити гравця, який отримує такі гроші (Ірвінг отримає 36,9 мільйона доларів за сезон-2022/23). У який момент (Кевін) Дюрант скаже: "До біса це, заберіть мене звідси?".

Аналогічну думку висловили всі інші генеральні менеджери. Більшість із них не стали говорити, що Ірвінг зіграв свої останні матчі в НБА. Але питання про його характер, доступність і стійкість були важливими моментами у відповідях.

Читайте також: У Лейкерс виникли серйозні сумніви щодо підписання Ірвінга

Кайрі Ірвінг пропустив 128 із 239 ігор з моменту свого підписання з Брукліном у 2019 році.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK