Мейвезер планує купити клуб НБА за 2 мільярди доларів

Знаменитий боксер хоче приєднатися до великої баскетбольної родини.
2022 г., 4 грудня, 20:23
Флойд Мейвезер / Getty Images
Флойд Мейвезер / Getty Images

Виступаючи на заході, суперзірка боксу Флойд Мейвезер заявив, що він "працює над прямою покупкою команди НБА", і він разом із діловим партнером Брентом Джонсоном уже зробив пропозицію на суму понад 2 мільярди доларів за контрольний пакет акцій, повідомляє Bleacher Report.

45-річний Мейвезер сказав, що він зацікавлений у покупці команди, яка базуватиметься у Лас-Вегасі чи Сіетлі. Але він не виключає варіант купівлі організації з поточного списку команд.

Серед нинішніх франшиз найімовірнішим варіантом на продаж буде Фінікс, власник Роберт Сарвер був змушений розпочати процес продажу клубу через особисті проблеми.

Ситуація з Сарвером може стати потенційною перешкодою для Мейвезера, оскільки в минулому він мав проблеми, пов'язані з домашнім насильством. Він визнав себе винним за двома пунктами звинувачення у домашньому насильстві у 2002 році.

У грудні 2011 року Мейвезер визнав себе винним у заподіянні побоїв і не заперечував двох звинувачень у домаганнях, що випливають із сварки. Він був засуджений до 90 днів ув'язнення, але через два місяці був звільнений за хорошу поведінку.

Читайте також: ТОП-5 моментів ігрового дня НБА: фірмовий данк зірки Індіани очолив рейтинг

Раніше повідомлялося, що НБА роздумує про збільшення кількості команд у лізі, а Лас-Вегас та Сіетл є основними варіантами для цього. Однак це відбудеться не найближчими кількома роками, оскільки НБА хоче обговорити нові угоди про права на ТБ/ЗМІ та колективний договір.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Флойд Мейвезер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK