Гравця Голден Стейт звинувачують у сексуальному насильстві

Форварда "воїнів" звинувачують у зґвалтуванні дворічної давності.
2022 г., 9 грудня, 21:43
Ентоні Лемб
Ентоні Лемб

Згідно з позовом, поданим трьома жінками, форвард Голден Стейт Ентоні Лемб звинувачується в зґвалтуванні однокурсниці, повідомляє Sports Illustrated.

Позивачі в позові звинувачують керівництво університету Вермонта в "навмисній байдужості до сексуальних домагань та вживання наркотиків студентами, що створило дискримінаційне та сексуально вороже середовище, в якому студентки зіткнулися з підвищеним ризиком сексуального насильства".

Лемб не був названий відповідачем у судовому процесі, але звинувачується в сексуальному насильстві над колишньою плавчиною з Вермонта Кендалл Вейр, одним із позивачів. Вейр раніше публічно говорила про ймовірне згвалтування в 2020 році, але не називав Лемба причетним до цього.

Сам баскетболіст заперечує, що будь-коли здійснював сексуальні домагання.

Читайте також: Колишнього гравця НБА затримали та помістили до клініки після спроби завдати людям ударів голками

Ворріорз, які у жовтні підписали двосторонній контракт з Лембом, вже опублікували заяву.

"Ентоні не є відповідачем у цьому судовому процесі, і, наскільки нам відомо, він ніколи не звинувачувався ні в яких правопорушеннях. Перш ніж підписати контракт з Ентоні, ми провели комплексну перевірку, як ми робимо це з усіма гравцями".

"Якщо з'явиться якась нова інформація, ми обов'язково її оцінимо та вживемо відповідних заходів".

Вейр заявила в позові, що керівництво університету неправильно опрацювало її заяву про сексуальне насильство з боку Лемба.

Вона сказала, що директор Джефф Шульман та інші співробітники "відвели" її від подання офіційної скарги на Лемба, оскільки їй пригрозили, що вона зіткнеться з наслідками інциденту.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Голден Стейт Ворріорз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK