Каррі травмував плече у матчі проти Індіани

Лідер "воїнів" може вибути на тривалий термін, що сильно вдарить по і без того нестабільній грі команди.
2022 г., 15 грудня, 20:46
Стеф Каррі / NBC Sports
Стеф Каррі / NBC Sports

Минулої ночі Голден Стейт на виїзді програв Індіані 119:125, що довело виїзну серію "воїнів" цього сезону до показника 2-13. Але це зараз мало хвилює як фанатів, так і самих Ворріорз, оскільки матч проти Пейсерс не зміг дограти Стеф Каррі.

За дві хвилини до кінця третьої чверті Каррі спробував відібрати м'яч у Джейлена Сміта, виставивши ліву руку. Сміт продовжив рух, через що рука Стефа відкинулася назад, після чого 4-кратний чемпіон НБА схопився за плече, яке довго не відпускав.

Під час наступного тайм-ауту він пішов у роздягальню, звідки не повертався до кінця гри.

Кендра Ендрюс з ESPN повідомила, що після гри плече Каррі було обмотане льодом. Після того, як лід було прибрано, 34-річний захисник не використовував ліву руку для повсякденних завдань, таких як відкриття дверей.

Каррі вирушив разом із командою до Філадельфії, де у четвер, 15 грудня, він пройде МРТ. У найближчих матчах він точно не братиме участі. У попередні 4 сезони, коли він пропускав ігри, ГСВ жодного разу не мали балансу перемог 50% і більше.

Читайте також: Ембіід: Фанати Філадельфії хочуть, щоб мене обміняли

За неповні 30 хвилин на паркеті Стеф встиг набрати 38 очок, 7 підбирань, 7 передач і 2 перехоплення при 50% реалізації з-за дуги. Він же залишився найрезультативнішим гравцем зустрічі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK