Харден думає над тим, щоб повернутися до Х'юстона, відмовившись від контракту з Філадельфією

Цілком можливо, що наступного літа відбудеться одне з найгучніших повернень за останні роки.
2022 г., 26 грудня, 19:59
Джеймс Харден / Getty Images
Джеймс Харден / Getty Images

Зірковий захисник Філадельфії Джеймс Харден серйозно розглядає можливість повернення до Х'юстона наступного літа, повідомляє ESPN.

Минулого літа Харден відмовився від останнього року за старим контрактом, підписавши дворічне продовження з Сіксерс з опцією гравця на другий рік.

Відмовившись від опції на сезон-2023/24, 33-річний гравець стане необмежено вільним агентом.

За словами джерел, Харден та його найближче оточення в останні місяці відкрито зважували варіант із поверненням у Х'юстон.

Читайте також: Даллас встановив рекорд НБА за результативністю

Незважаючи на те, що "Борода" був змушений піти з Рокетс у січні 2021 року, він зберіг щось на кшталт "магнітної тяги" до міста: йому подобається місцева спільнота, спосіб життя, його сім'ї там також було комфортно.

За цей перехід виступає ще той факт, що наступного літа у Рокетс буде багато місця під стелею зарплат. Команда, яка останніми роками не боролася ні за що серйозне, крім драфт-піків, набрала молодь, якій знадобиться лідер в особі Хардена.

Керівництву франшизи доведеться оцінити, наскільки, на їхню думку, прихід Хардена допоможе розвитку молодого ядра талантів, включаючи Джейлена Гріна, Джабарі Сміта та Кевіна Портера-молодшого.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK