НБА відсторонила 11 гравців після сутички між Детройтом та Орландо

Баскетболісти отримали очікуване покарання, через що їхні команди (особливо Меджик) сильно постраждали.
2022 г., 31 грудня, 13:59
Мо Вагнер / Getty Images
Мо Вагнер / Getty Images

У ніч проти четверга, 29 грудня, під час матчу між Детройтом та Орландо сталася сутичка за участю багатьох гравців обох команд.

Мо Вагнер штовхнув Кілліана Хейса, за що миттєво отримав від Хаміду Діалло і від самого постраждалого. Туди ж влетіли запасні гравці Меджик. В результаті Вагнер, Хейс та Діалло були вилучені з майданчика.

Як повідомляє офіційний сайт НБА, всі учасники сутички отримали дискваліфікацію.

Кілліан Хейс, який ударив Вагнера по голові, пропустить три гри Пістонс без збереження зарплати. Вагнер отримав два матчі дискваліфікації, а Діалло – один матч.

Кілліан Хейс
Кілліан Хейс

До того ж, вісім баскетболістів Меджик, які покинули зону, відведену для запасних гравців (Франц Вагнер, Коул Ентоні, Венделл Картер, Гері Харріс, Мо Бамба, Ар Джей Хемптон, Терренс Росс і Адмірал Скофілд) були відсторонені на один матч.

Усунення Хейса, Діалло і Вагнера почалося минулої ночі, коли Детройт зіграв з Чикаго (118:132), а Орландо - з Вашингтоном (100:119).

А ось 8 гравців відбуватимуть дискваліфікацію поетапно, щоб відповідно до правил ліги в Орландо було вісім здорових гравців, доступних для гри в наступних двох матчах.

Читайте також: ЛеБрон відзначив своє 38-річчя визначним виступом у матчі з Атлантою

Ентоні, Бамба, Картер, Хемптон та Харріс пропустили вищезгаданий поєдинок з Візардс, а Рос, Скофілд та Франц Вагнер пропустять матч 4 січня проти Оклахоми.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK