Йокич став рекордсменом Денвера за кількістю передач за кар'єру

Чинний дворазовий MVP записав у резюме для Зали слави ще одне досягнення.
2023 г., 19 січня, 17:20
Нікола Йокич / Getty Images
Нікола Йокич / Getty Images

Минулої ночі в рамках матчу регулярного сезону НБА лідер Західної конференції Денвер на своєму паркеті обіграв Міннесоту з рахунком 122:118.

Найкращим гравцем зустрічі передбачувано став центровий Наггетс Нікола Йокич, який оформив тріпл-дабл із 31 очка, 11 підбирань та 13 передач.

Під час третьої чверті "Джокер" віддав свій 3 680-й асист, тим самим побивши рекорд легенди франшизи Алекса Інгліша, повідомляє офіційний сайт НБА.

Після матчу Інгліш не забув привітати Ніколу з досягненням, натякнувши, що той заслуговує стати триразовим MVP регулярки.

"Я знав, що рано чи пізно мій рекорд з передач буде побитий. Для мене велика честь бачити, що це 2-разовий, я маю на увазі 3-разовий MVP НБА. Вітаю, великий хлопець".

Читайте також: НБА: Сакраменто Леня обіграв Лейкерс, Нью-Йорк Михайлюка поступився Вашингтону

Інгліш зробив 3 679 передач у 837 іграх за Наггетс, у той час, як Йокич віддав 3 680-й асист у своїй 568-й грі за організацію.

Варто зазначити, що на рахунку Ніколи також рекорд франшизи з підборів у захисті та підборах загалом. Щоб стати лідером Наггетс за всю історію за кількістю набраних очок, Йокічу треба закинути ще 10 252 очки - цей рекорд також належить Інглішу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK