Ірвінг = ?: які обміни команди пропонували Брукліну

Знайомимося з тим, як могла виглядати угода щодо Кайрі, якби Нетс обрали іншу пропозицію.
2023 г., 6 лютого, 21:48
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Залишок сезону-2022/23 Кайрі Ірвінг проведе у складі Далласа, після чого він або перепідпишеться з техасцями, або піде у пошуках кращої долі.

Однак він міг опинитися і не в Далласі. Відомо, що на 30-річного розігруючого полювали три команди. У цьому списку також був Маямі, але незабаром Хіт відмовилися від претензій на гравця через його проблемний характер.

Головним претендентом на Кайрі були Лейкерс, які хотіли отримати його ще минулого літа, щоб він возз'єднався з ЛеБроном Джеймсом.

Каліфорнійці запропонували Расселла Вестбрука та два драфт-піки першого раунду 2027 та 2029 років. Але Бруклін зажадав від "озерників" Вестбрука, Остіна Рівза і Макса Крісті, два драфт-піки першого раунду і можливість обмінятися майбутніми піками.

Як повідомляє журналіст Марк Стейн, власник Нетс Джо Цай не бажав відправляти Ірвінга до Лейкерс, оскільки цього хотів сам Кайрі. Тому цим запитом він мав намір відбити у Лос-Анджелеса бажання обміняти Ірвінга - і в нього це вдалося, оскільки ЛАЛ вийшли з переговорів.

Натомість свою пропозицію зробили сусіди "пурпурно-золотих" по Лос-Анджелесу. Кліпперс запропонували за Ірвінга Теренса Менна, Люка Кеннарда, драфт-пік першого раунду та можливість обмінятися майбутніми піками першого раунду.

Щоб повністю зрівняти угоду, "вітрильники" готові були додати ще одного гравця або дати грошову компенсацію.

Ще одна конкретна пропозиція була від Фінікса. Аризонський клуб відправив пакет активів, у складі якого були Кріс Пол, Джей Краудер та невказані драфт-піки.

Тим самим Санз хотіли омолодити позицію розігруючого, але Бруклін від такого відмовився. Тепер Фінікс готується до потенційного обміну Кевіна Дюранта.

У результаті Нетс відправили Ірвінга в Даллас. Туди ж вирушив і Маркіфф Морріс. Бруклін же отримав Спенсера Дінвідді, який повернувся в практично рідну команду, Доріана Фінні-Сміта, драфт-пік першого раунду 2029 року і два драфт-піки другого раунду 2027 і 2029 років.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK