Ірвінг: Просто радий, що Дюрант залишив Бруклін

Одне із найсильніших тріо на папері зіграло разом лише 16 матчів.
2023 г., 9 лютого, 18:42
Кайрі Ірвінг та Кевін Дюрант / Getty Images
Кайрі Ірвінг та Кевін Дюрант / Getty Images

Історія великого зіркового тріо Брукліна Дюрант-Ірвінг-Харден завершилася, так нічого і не досягнувши. Вони одночасно з'явилися на паркеті лише у 16 ​​матчах, а їх найкращим досягненням став півфінал Східної конференції, де Нетс у 7 матчах поступилися майбутньому чемпіону Мілвокі.

Розпад почався з Джеймса Хардена, який вирушив до Філадельфії у дедлайн минулого сезону. Через рік його приклад наслідували інші: Кайрі Ірвінг поїхав у Даллас, а Кевін Дюрант - у Фінікс.

"Я просто молюся за щастя Дюранта, молюся за його благополуччя", - цитує Кайрі ESPN.

"Протягом року ми мали багато розмов про те, як виглядатиме наше майбутнє. Все ще існувала деяка невизначеність, але ми просто дбали про те, щоб бачити один одного в місцях, де ми можемо процвітати - разом чи порізно".

Раніше цього тижня Кей Ді і його бізнес-менеджер Річ Клейман повідомили власнику Нетс Джо Цаю і генеральному менеджеру Шону Марксу, що їхня перевага віддається Фініксу, де він у результаті і опинився.

"Цей бізнес змінюється так швидко. Кевін стає трохи старшим. Я стаю трохи старшим. Мені просто подобається конкуренція, і тепер ми гратимемо в одній конференції - мені це подобається. Побільше його бачити і частіше грати проти Фінікса - це те, чого я з нетерпінням чекаю. Загалом, я просто радий, що він звідти пішов".

"У нас був Джеймс (Харден), і ми повинні були стати суперкомандою. На думку всіх, це мало спрацювати. Але ми зіграли разом дуже мало матчів, було багато травм. Я б хотів, щоб це спрацювало в довгостроковій перспективі, але тут немає ні помилок, ні збігів. Потрібно рухатися вперед".

Читайте також: Обміни НБА: Таунс змінив Міннесоту на Нью-Йорк

"Я щасливий, що можу озирнутися назад на цю подорож і подумати, що я багато чого навчився у цих хлопців та моїх товаришів по команді в Брукліні і просто на своєму шляху".

На даний момент на Заході Фінікс і Даллас, нові команди Дюранта та Ірвінга, йдуть 4-м і 5-м відповідно, маючи однакове співвідношення перемог і поразок (30-26). Філадельфія Хардена займає третє місце Сходу (34-19), намагаючись наздогнати лідерів, Бостон та Мілвокі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK