Харден - про розвал Брукліна: Тепер я не виглядаю божевільним, так?

Екс-гравець Нетс прокоментував нещодавні обміни Кайрі Ірвінга та Кевіна Дюранта, натякнувши на проблеми всередині організації.
2023 г., 12 лютого, 15:26
Джеймс Харден / Getty Images
Джеймс Харден / Getty Images

Зіркове тріо Брукліна розпалося, так нічого й не вигравши. Першим команду залишив Джеймс Харден, який запросив обмін минулого року. В останній день трейдів його відправили до Філадельфії. Багато хто не розумів, чому він захотів змінити команду.

Однак через рік і Кевін Дюрант, і Кайрі Ірвінг пішли з Нетс. На думку "Бороди", все це сталося не без причини і він міг уявити подібний сценарій.

"Я не просто так просив обмін", - цитує Хардена ESPN. "У Х'юстоні мені було дуже добре. Очевидно, що у нас не було шансів виграти чемпіонство, але мені було комфортно".

"У мене була причина, щоб після того, як я залишив свою сім'ю, все, що я там створив і приїхав до Брукліна на півтора роки, потім просто встати і піти. У мене була причина, розумієте?".

Читайте також: Чотиристоронній обмін за участю Голден Стейт близький до анулювання

Харден вважає, що у Брукліна були можливості змінити його рішення, але команда ними не скористалася. Він не докладно розповідав про причини такого рішення.

"Але тепер, перенесемося у сьогоднішній день. Я вже не виглядаю божевільним. Я не виглядаю як якийсь слабак, що втік від складнощів або як там мене називають ЗМІ. Я знав, що відбувається, і я просто вирішив, що не створений для цього. Я не хочу мати з цим справу. Я хочу грати в баскетбол, отримувати задоволення".

На даний момент Філадельфія Хардена посідає третє місце Східної конференції, маючи баланс перемог 36-19. У нинішньому сезоні Джеймс Харден у середньому набирає 21.3 очка, 6.3 підбирання та 10.8 асиста за матч.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK