Гравець НБА побив свою дівчину, знамениту порнозірку, із заздрості до її успіху

Хтось точно запам'ятає минулий День святого Валентина.
2023 г., 19 лютого, 01:10
Брін Форбс та Ельза Джин / https://www.instagram.com/elsajeanofficial/ / Getty Images
Брін Форбс та Ельза Джин / https://www.instagram.com/elsajeanofficial/ / Getty Images

Брін Форбс, який на даний момент є вільним агентом, залишив свою наречену, колишню порнозірку, Ельзу Джин з двома синцями під очима, повідомляє Daily Mail.

29-річного баскетболіста заарештували рано вранці в середу, 15 лютого, за підозрою в нападі з завданням тілесних ушкоджень. Повідомляється, що між парою виникла сварка, яка дійшла до фізичного контакту.

"Це був перший раз, коли він ображав її, але одного разу було достатньо", — повідомило Daily Mail джерело, близьке до 26-річної дівчини. "Все її тіло в синцях, у неї два синці під очима. Він бив її так багато разів, це було так жахливо для неї".

Знімок Бріна Форбса з поліцейської дільниці
Знімок Бріна Форбса з поліцейської дільниці

Однією з версій сварок називається заздрість Форбса до успіху Джин, адже акаунт на OnlyFans став приносити їй суттєвий дохід. Вона також запустила подкаст "Heartbreakers", який веде разом зі своїм другом та менеджером Джеймсом Маасом.

"Ельза перестала зніматися в порно ще до зустрічі з ним і досягла неймовірного успіху під час їхніх відносин", - сказало все те ж джерело.

"Вона є провідним творцем контенту на OnlyFans, і нещодавно вона запустила свій власний подкаст "Heartbreakers". Вона запускає власну лінію одягу. Брін відчув загрозу від її успіху, оскільки він хотів бути єдиною успішною людиною в їхніх відносинах".

Ельза Джин / https://www.instagram.com/elsajeanofficial/
Ельза Джин / https://www.instagram.com/elsajeanofficial/

Читайте також: НБА змінила порядок вибору гравців на Матч усіх зірок-2023

Форбс і Джин були заручені і жили разом уже рік. Інцидент же стався у День святого Валентина, що підтвердило джерело. Після сварки Ельза "розірвала заручини", але вона не впевнена, чи висуватиме вона проти Бріна звинувачення.

Форбс підписав контракт з Міннесотою в липні 2022 року, але Тімбервулз відрахували його минулого тижня до дедлайну обмінів, щоб звільнити місце в ростері після придбання Майка Конлі і Нікеля Александер-Вокера.

Варто зазначити, що Форбс і Джин познайомилися завдяки Джордін Вудс, яка зараз зустрічається з Карл-Ентоні Таунсом, колишнім одноклубником Бріна.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK