ЛеБрон почув хрускіт свого гомілкостопа в моменті з травмою

Незважаючи на це, Джеймс зміг дограти матч і допомогти Лейкерс оформити найбільший камбек у цьому сезоні.
2023 г., 27 лютого, 19:23
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Минулої ночі Лейкерс організували найбільший камбек цього сезону НБА. Команда з Лос-Анджелеса під час матчу програвала Далласу 27 очок, але у підсумку перемогла з рахунком 111:108.

За 3:16 до кінця третьої чверті ЛеБрон Джеймс отримав травму гомілкостопа. Лежачи на паркеті, 38-річний форвард "озерників" сказав своїм одноклубникам, що почув хрускіт - цей момент потрапив до об'єктивів камер.

Читайте також: Власник Мілвокі погодився продати частину своїх акцій клубу за 3,5 мільярда доларів

Але незважаючи на проблеми з ногою, Джеймс не пішов у роздягальню та не сів на лаву, а продовжив грати, чим допоміг "пурпурно-золотим" здобути важку перемогу.

"Вже краще", - сказав після матчу ЛеБрон про свою травмовану ногу. "Це точно. Але я безперечно не збирався йти в роздягальню і не збирався не догравати сьогоднішній поєдинок".

"Я просто розумів важливість гри, а з тим імпульсом, який у нас був, я відчув, що ми все ще можемо перемогти. У наступні кілька днів подивимося, що буде з моєю ногою і від цього вже будемо відштовхуватися", - цитує Джеймса ESPN. .

За 36 хвилин на паркеті ЛеБрон Джеймс набрав лінію з 26 очок, 8 підбирань і 3 передач за 3 втрат. Лейкерс посідають 12-е місце у таблиці Західної конференції, маючи баланс перемог 29-32.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK