Арінас: Морант – сім'янин, герой, майбутнє обличчя НБА, а тепер ще й філантроп

Колишня зірка Вашингтона з гумором відреагувала на пригоди Джа у стриптиз-клубі.
2023 г., 13 березня, 13:40
Гілберт Арінас / Getty Images
Гілберт Арінас / Getty Images

Як стало відомо раніше, зірка Мемфіса Джа Морант чудово повеселився у стриптиз-клубі, залишивши там за дві ночі в якості чайових як мінімум 50 тисяч доларів.

Гілберт Арінас, знаменитий нетривіальними історіями про НБА середини 2000-х, з гумором відреагував на новини про Джа. У своїх соціальних мережах колишній лідер Вашингтона опублікував фото Моранта з клубу і залишив саркастичний коментар, надавши власну версію події.

"Чи можуть всі ЗМІ вибачитися перед Джа Морантом за наклепницьку кампанію, яку вони провели, назвавши його бандитом? Це сім'янин, герой, рольова модель, гравець франшизи, майбутнє обличчя ліги і тепер ФІЛАНТРОП".

"У цій ситуації він жертвує свої гроші і час місцевому історичному місцю під назвою "Shotgun Willie's", в якому живуть жінки, що заблукали, через відсутність фінансування з боку міста. Тоді кондиціонер у будівлі не працював, тому на цьому фото Морант був без футболки".

"Пожертва в 50 тисяч доларів, яку надав містер Морант, так схвилювала одну з місцевих мешканок, що вона накинулася на нього без його згоди. Як ви бачите, він не чіпав жінок і не насолоджувався тим, що відбувається".

Фото з камери спостереження у клубі Shotgun Willie's
Фото з камери спостереження у клубі Shotgun Willie's / Джерело: The New York Post/nypost.com

"Що стосується прямого ефіру містера Моранта, то через велику кількість купюр, що лежать на підлозі, місцевий житель Денвера спробував пограбувати це історичне місце, але містер Морант мужньо наразив своє життя на небезпеку і знешкодив цього бандита".

"Містер Морант проявив героїзм. Мер Денвера Майкл Хенкок припинив розслідування проти Моранта і тепер думає про те, щоб вручити йому ключ від міста за його хоробрість тієї ночі. Не можу дочекатися, щоб побачити Моранта знову на паркеті. Не всі герої носять плащі, але містер Морант носить".

Нагадаємо, що НБА розпочала розслідування, під час якого Мемфіс усунув Джа Моранта на невизначений термін.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK