Джа Морент отримав тривалу дискваліфікацію в НБА

Зірковий баскетболіст зіграє в чемпіонаті через кілька турів.
2023 г., 15 березня, 22:26
Джа Морант / Getty Images
Джа Морант / Getty Images

Розігруючий Мемфіс Джа Морент отримав тривалу дискваліфікацію в НБА.

Організація оголосила про те, що 23-річний баскетболіст дискваліфікований на вісім матчів. Варто зазначити, що Джа матиме право повернутися у грі проти Далласа, яка відбудеться 20 березня. До цього Джа пропустив уже 5 матчів.

"Сьогодні в офісі НБА в Нью-Йорку відбулася зустріч між комісаром НБА Адамом Сільвером і Морентом, щоб обговорити його поведінку. Виконавчий віцепрезидент НБА, голова баскетбольного відділу Джо Дюмарс і виконавчий директор НБПА Таміка Тремальо також відвідали зустріч".

Читайте також: НБА хоче запровадити мінімальний поріг проведених матчів для нагородження гравців

"Офіс ліги провів розслідування інциденту 4 березня. На основі інформації, отриманої під час розслідування, ліга не дійшла висновку, що зброя, про яку йдеться, належала Моренту, була принесена ним до нічного клубу або демонструвалася ним довше за короткий період. Розслідування також не виявило, що в Морента був із собою пістолет під час поїздок із командою або в будь-якому закладі НБА, а влада Колорадо не знайшла достатніх підстав для обвинувачення Морента в злочині", - ідеться в заяві.

Нагадаємо, що нещодавно Морента помітили з пістолетом під час прямого ефіру в соціальній мережі. Баскетболіст танцював топлес у нічному клубі, а потім показував вогнепальну зброю в закладі.

Раніше повідомлялося, що легенда НБА продала свої нагороди заради допомоги освітній програмі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK