"Мені є що втрачати": перше інтерв'ю Моранта після усунення

Джа Морант відверто розповів про свої помилки і покарання, що послідувало за цим.
2023 г., 16 березня, 20:50
Джа Морант / Getty Images
Джа Морант / Getty Images

Суперзірка Мемфіса Джа Морант дав своє перше інтерв'ю після того, як його відсторонили через скандал із демонстрацією зброї під час прямого ефіру в Instagram.

"Ми поставили себе в таку ситуацію через наші минулі помилки. Тепер буде правильно, якщо ми зосередимося на тому, щоб бути розумнішими і відповідальнішими, покладаючи один на одного відповідальність за все", — сказав Морант про своє оточення в інтерв'ю для ESPN.

"Мені здається, що в минулому ми не знали, що поставлено на карту. І тепер, нарешті, у мене є час все усвідомити, провести цей час на самоті. Я розумію, що мені є що втрачати, і у нас як групи теж є що втрачати. ​​Потрібно просто бути відповідальнішим, розумнішим і триматися подалі від усіх поганих рішень".

Джерело: Getty Images

Морант провів інтерв'ю через кілька годин після зустрічі з комісаром НБА Адамом Сільвером, який назвав його поведінку "безвідповідальною, безрозсудною і потенційно дуже небезпечною".

"Все минуло добре, це була відкрита дискусія", — сказав Джа про свою зустріч із Сільвером. "Він говорив про речі, в яких мені потрібно бути краще. Але за великим рахунком він просто продемонстрував мені свою підтримку".

"Я прийняв це, а також вибачився перед усіма: лігою, собою, товаришами по команді, сім'єю. Своїм поганим рішенням я приніс усім стільки негативу".

Джерело: Getty Images

Баскетболіст також зазначив, що на згаданому раніше відео був пістолет, який йому не належить. При цьому він не сказав, чия саме ця зброя.

"Справа не в тому, хто я. Я не схвалюю це чи якесь насильство, але я беру на себе повну відповідальність за свої дії. Я зробив серйозну помилку. Я бачу образ, який я намалював своїми недавніми помилками".

"Але в майбутньому я збираюся показати всім, хто такий Джа насправді, чим я займаюся і змінити думку про себе. Я зовсім інша людина, ніж те, що було показано у ЗМІ. Я шкодую про все це. Я не можу дочекатися, коли знову опинюся на паркеті. Я приймаю це і відчуваю, що заслуговую на це покарання".

Нагадаємо, що НБА винесла вердикт у справі Джа Моранта, відсторонивши його на вісім матчів без збереження зарплати.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK