Стало відомо, коли ЛеБрон може повернутися на паркет

Джеймс залишається поза грою через травму з кінця лютого.
2023 г., 24 березня, 00:56
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

ЛеБрон Джеймс наближається до свого повернення після травми правої ноги. У Лейкерс росте оптимізм щодо того, що зірковий форвард може повернутися, щоб зіграти кілька ігор в останній тиждень регулярного сезону, повідомляє ESPN.

Джеймс отримав травму сухожилля правої ноги 26 лютого в Далласі. 38-річний баскетболіст відновив тренування на паркеті і знаходиться в "поступовому прогресі баскетбольного руху", заявила команда.

Останні три гри "озерників" в регулярці відбудуться в Лос-Анджелесі: 5 квітня проти Кліпперс, 7 квітня проти Фінікса і 9 квітня проти Юти.

Лейкерс займають 10-те місце Західної конференції - останнє місце, що дає право виступити в турнірі плей-ін. При цьому команда з Лос-Анджелеса всього на 1,5 перемоги відстає від Голден Стейт, який йде на шостому місці, яке гарантує місце у плей-оф.

Читайте також: Лідер Кліпперс пропустить залишок сезону через травму коліна

У нинішньому сезоні ЛеБрон Джеймс набирав у середньому 29.5 очка при 50,1% влучень з гри, 8.4 підбирання та 6.9 передачі за гру. Без нього "пурпурно-золоті" зіграли 12 матчів, вигравши сім із них.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK