Ірвінг: Виходячи з результатів, Даллас знаходиться в дупі

Кайрі не очікував, що створивши дует із Лукою Дончичем йому доведеться боротися за вихід у турнір плей-ін.
2023 г., 30 березня, 21:23
Кайрі Ірвінг / Getty Images
Кайрі Ірвінг / Getty Images

Коли Кайрі Ірвінг переходив із Брукліна в Даллас, команда з Техасу займала четвертий рядок таблиці Західної конференції. Через 22 матчі Мавс випали навіть із зони плей-ін, займаючи 11 місце.

До кінця регулярного сезону у техасців залишилося лише п'ять ігор, а тому їм доведеться постаратися, щоб вийти у постсезон. На таке Кайрі не розраховував.

"З урахуванням того, де ми зараз перебуваємо і де знаходяться інші команди, це вже схоже на повну дупу, якщо чесно", - цитує Ірвінга ESPN. "Бо наш баланс перемог - 37-40, і ми намагаємося боротися за попадання в плей-ін. Думаю, що не цього ми всі очікували".

"Не очікував, що мені доведеться просити про обмін на цій стадії сезону. Я хотів закінчити сезон із Брукліном, але у мене не було можливості зробити це. Мені довелося змінити деякі цілі, які я ставив раніше цього сезону, стати більш гнучким і почати миритися з результатами, незалежно від того, чи вийдемо ми у плей-оф чи ні".

Поки Даллас бореться за місце у зоні плей-ін, Сакраменто з Олексієм Ленем перервали 16-річну серію без виходу у постсезон.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK