Вестбрук - про Дюранта: Чому всі думають, що у нас із ним якісь проблеми?

Расті готується до майбутньої зустрічі зі своїм колишнім напарником по Оклахомі.
2023 г., 12 квітня, 22:50
Расселл Вестбрук та Кевін Дюрант / Getty Images
Расселл Вестбрук та Кевін Дюрант / Getty Images

Колись Расселл Вестбрук та Кевін Дюрант у складі Оклахоми разом боролися за чемпіонство НБА. Однак після невдалої спроби і кількох років спроб і помилок їхні шляхи розійшлися: Расселл залишився в Тандер, а Кевін приєднався до чемпіонського Голден Стейт.

У рамках плей-оф сезону-2022/23 їхні шляхи знову перетнуться: Расті та його Кліпперс зіграють із Дюрантом та його Фініксом. Сам Вестбрук вважає це протистояння чимось звичайним, проте він не знає, чому люди досі вважають, що між ними є якась ворожнеча.

"Для мене це буде щось нормальне", - цитує Расселла Sports Illustrated. "Я думаю, що люди все ще думають, що між нами є якась ворожнеча або щось таке. Це не так".

"У мене немає нічого, крім поваги до нього і до того, що він зробив у своїй кар'єрі. Радий бачити, що він відновився після травми".

Читайте також: Відомі кросівки Джордана були продані на аукціоні за рекордну суму

Варто відзначити, що за всі роки після того, як Дюрант залишив Оклахому, вони з Вестбруком жодного разу не зустрічалися на одному паркеті в матчі постсезону - їхня перша зустріч відбудеться в ніч на понеділок, 17 квітня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK