НБА визначилася з покаранням для форварда Шарлотт, який побив свою дружину

При цьому більша частина покарання вже вважається виконаною.
2023 г., 15 квітня, 09:52
Майлз Бріджес / Getty Images
Майлз Бріджес / Getty Images

НБА оголосила, що Майлза Бріджеса дискваліфікували на 30 ігор без збереження заробітної плати в результаті інциденту з домашнім насильством, в якому брала участь мати його дітей, повідомляє офіційний сайт ліги.

Інцидент стався 27 червня 2022 року в Лос-Анджелесі, після чого Бріджес був заарештований і звинувачений у скоєнні кількох злочинів. 3 листопада 2022 року баскетболіст заявив про відмову від заперечення звинувачення у тяжкому домашньому насильстві. Решта звинувачень проти нього була знята.

НБА провело власне розслідування з цього приводу, вивчивши всі наявні матеріали та опитавши численних сторонніх свідків, а також причетних сторін.

Ліга також проконсультувалася з групою експертів із домашнього насильства, які дають лізі рекомендації у таких випадках.

Відсторонення від гри на 30 ігор ґрунтується на всіх фактах та обставинах цієї справи та, серед інших факторів, враховує поведінку та її результат, а також результат кримінальної справи.

Після свого арешту та визнання провини Бріджес не підписав новий контракт з якоюсь командою НБА на сезон-2022/23, пропустивши всі 82 гри.

Враховуючи цей результат, НБА визнала, що 20 ігор дискваліфікації вже пройшли.

Якщо Бріджес підпише з кимось контракт з НБА, він буде зобов'язаний пропустити перші 10 ігор, в яких він має право і може брати участь.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK