Легенду НБА звинуватили у збройному нападі

Інцидент стався у березні на парковці.
2023 г., 15 квітня, 15:47
Шон Кемп / Getty Images
Шон Кемп / Getty Images

Прокуратура штату Вашингтон звинуватила легенду НБА Шона Кемпа в нападі першого ступеня на парковці в березні, влаштувавши перестрілку через вкрадений мобільний телефон, повідомляє ESPN.

Кемп був заарештований після стрілянини біля торгового центру Tacoma 8 березня. Ніхто не постраждав, і адвокати Кемпа наполягають на тому, що він відкрив вогонь у відповідь з метою самооборони після того, як вистежив грабіжника і спробував повернути свій мобільний телефон, вкрадений у нього раніше того ж дня.

У письмовій заяві команда юристів Кемпа заявила, що він не визнає себе винним.

"Він упевнений, що, як тільки присяжні заслухають свідчення свідків і побачать докази в суді, вони дійдуть висновку, що його захист того дня був виправданий".

Читайте також: Плей-оф НБА: Головні питання, інтриги та прогноз на перший раунд

Заява поліції не вказує на те, що в Кемпа стріляли. У ній йшлося про те, що деякі з його заяв не були підтверджені відео з камер спостереження.

А текстове повідомлення, відправлене всього за 13 хвилин до того, як він прибув до торгового центру, показало його справжні наміри. Кемп має постати перед судом 4 травня.

Шон Кемп був шестиразовим учасником Матчу всіх зірок НБА і грав за Сіеттл з 1989 по 1997 рік. Він також грав за Клівленд, Портленд та Орландо.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сіеттл

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK