Лейкерс позначили собі "ціль мрії" на ринку вільних агентів у майбутнє міжсезоння

Цілком можливо, що Дреймонд Грін буде змушений залишити Голден Стейт.
2023 г., 18 квітня, 21:13
Дреймонд Грін / Getty Images
Дреймонд Грін / Getty Images

Наступного літа форвард Голден Стейт Дреймонд Грін може стати вільним агентом. А після того, як минулого року "воїни" продовжили контракти з Джорданом Пулом та Ендрю Віггінсом, все йде до того, що 33-річний баскетболіст залишить команду.

І одна із команд уже готується зробити кроки до того, щоб Грін підписався з нею. Як повідомляє Fadeaway World, Лейкерс зробили Дреймонда "ціллю мрії" на майбутнє міжсезоння.

Оскільки Ворріорз навряд чи дадуть Гріну контракт, на який він розраховує, 4-разовий чемпіон НБА може розглянути варіант із першою в його кар'єрі зміною клубної прописки.

Проте проблема полягає в тому, що для контракту Гріна у "озерників" навряд чи вистачить місця під стелею зарплат. Тому вони можуть спробувати домовитися з Голден Стейт про угоду за схемою "сайн-енд-трейд".

Читайте також: Гріна вилучили з матчу Сакраменто - Голден Стейт за брудний фол на Сабонісі

"За" цю угоду також говорить той факт, що Дреймонд має добрі стосунки з ЛеБроном Джеймсом, що лише підливає масло у вогонь щодо даного переходу.

Варто зазначити, що на сезон-2023/24 у Гріна діє опція гравця, за якою він отримає 27,5 мільйонів доларів. Якщо ж Дрей від неї відмовиться, він стане вільним агентом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK