Найкращий новачок сезону НБА відвідав Гран-прі Маямі після торішнього конфузу

Паоло Банкеро щасливий, що його почали впізнавати та перестали плутати з іншими знаменитостями.
2023 г., 8 травня, 12:50
Паоло Банкеро / Getty Images
Паоло Банкеро / Getty Images

Форвард Орландо Паоло Банкеро у вільний від баскетболу час вирішив відвідати Гран-прі Маямі, який завершився перемогою Макса Ферстаппена з Ред Булл.

Перед стартом заїзду екс-пілот Формули 1, а нині журналіст Sky Sports Мартін Брандл підійшов до Кращого новачка НБА минулого сезону взяти у нього інтерв'ю.

Ці двоє мають свою історію. Рік тому Брандл також підійшов до Банкеро, проте баскетболіст проігнорував його. А вся річ у тому, що Мартін переплутав його з квотербеком Канзас-Сіті Чіфс Патріком Махоумсом.

"Я знайшов Паоло Банкеро. Я знайшов його минулого року, я просто неправильно назвав ім'я на початку", - сказав Брандл. "Що за рік у тебе був з тих пір, як ти зробив мене сумнозвісним".

"Це був пекельний рік. Для мене велика честь, що ти знаєш моє ім'я і ти гарний у тому, що ти робиш", - цитує Банкеро Mirror.

"Всі так метушаться, всі оглядаються, а знаменитості ходять по трасі. Ця підготовка до гонки захоплююча. Я вболіваю за свого друга Люїса, за команду Мерседес".

Читайте також: Йокіч відштовхнув ліктем власника Фінікса, який не віддавав йому м'яча

Минулого сезону Паоло Банкеро в середньому набирав 20 очок, 6.9 підбирань і 3.7 передачі. Орландо за підсумками регулярки зайняв лише тринадцяте місце, не потрапивши у постсезон.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK