Юта зацікавлена ​​в обміні Дончіча та стежить за ситуацією навколо нього

Команда із Солт-Лейк-Сіті готова скористатися невизначеністю у Далласі.
2023 г., 17 травня, 22:55
Лука Дончич / Getty Images
Лука Дончич / Getty Images

Суперзірка Далласа Лука Дончіч став метою однієї з франшиз Західної конференції – Юта вивчає можливість обміняти баскетболіста.

Як повідомляє Basketball Forever, Джон Холлінджер із The Athletic був першим, хто повідомив про інтерес Юти до 24-річного словенця. Тепер цю інформацію підтвердив Енді Ларсен з The Salt Lake Tribune.

"Я чув подібні речі, якщо це того коштувало. У мене немає шпигунів, але є джерела в організації Джаз, які кажуть, що організація дуже зацікавлена ​​в Дончічі".

"При цьому також справедливо відзначити, що Юта "з великим інтересом" стежить за багатьма зірками ліги. Вона хоче використати принаймні деякі з тих драфт-піків, які були придбані в ході угод по Доновану Мітчеллу і Руді Гоберу, для придбання зірки".

Зовсім недавно Лука Дончіч потрапив до своєї четвертої поспіль символічної збірної НБА за підсумками регулярного сезону.

Однак, незважаючи на всі зусилля, він не зміг вивести Маверікс у постсезон, що відразу викликало питання щодо його майбутнього в техаській організації. Втім, сам словенець заявив, що не планує залишати Даллас.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK