Джеррі Вест розповів про те, як Кобі Браянт хотів перейти до Мемфісу

Кар'єра "Чорної Мамби" могла піти за зовсім іншим сценарієм.
2023 г., 13 червня, 01:03
Кобі Браянт та Джеррі Вест / Getty Images
Кобі Браянт та Джеррі Вест / Getty Images

Давній виконавчий директор НБА Джеррі Вест повідомив шокуючі новини про кар'єру Кобі Браянта.

Під час подкасту у зірки Кліпперс Пола Джорджа Вест розповів історію зустрічі між ним, Браянтом і тодішнім агентом гравця, Робом Пелінкою, в 2004 році, коли "Чорна Мамба" став вільним агентом у віці 25 років.

За словами Веста, який на той час був генеральним менеджером Мемфісу, Кобі сказав йому, що хоче приєднатися до Гріззліс. Але Вест його відмовив від цієї витівки.

"Він став вільним агентом і його агентом був Роб Пелінка. Я зустрівся з ними у готельному номері в Орендж Каунті. І він сказав мені, що він хоче перейти і грати за Мемфіс", - цитує Веста Sports Illustrated.

"Я подивився на нього і сказав: "Ти зараз жартуєш з мене?", а він: "Ні". І я сказав: "Кобі, ні, ні. Ти належиш іншому місцю, гаразд?". Я лише хотів переконати його, що йому не варто відчувати, ніби він чимось зобов'язаний мені чи Гріззліс".

Читайте також: Зірка Торонто стане вільним агентом, відхиливши опцію гравця

Зв'язок Веста та Браянта був міцним: Вест організував відому угоду 1996 року, в результаті якої Владе Дівац перейшов у Шарлотт за права на Браянта на драфті того року. На підкасті Вест заявив, що він "почувався більше як батько" для Кобі, ніж управлінцем організації.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK