Вільямс: Терпіння Детройта на тлі діагнозу дружини допомогло ухвалити рішення

Якби не добрі новини про здоров'я дружини, у якої діагностували рак грудей, тренер не погодився б на роботу.
2023 г., 15 червня, 21:51
Монті Вільямс / Getty Images
Монті Вільямс / Getty Images

Коли генеральний менеджер Детройта вперше зв'язався з Монті Вільямсом у травні з приводу роботи, тренер сказав, що зараз не підходящий час для переговорів.

Вільямс все ще не оговтався від звільнення з посади тренера Фінікса 13 травня. До того ж, він подумував про те, щоб взяти перерву після того, як під час плей-оф НБА у його дружини Лізи був діагностований рак грудей.

Однак добрі новини про її здоров'я наставник отримав раніше, ніж очікувалося. І як тільки він знову зв'язався з Пістонс, угода була швидко укладена.

"Це була величезна частина мого прийняття рішення", - цитує Вільямса ESPN. "Терпіння, яке Пістонс проявили до цього, багато про що мені сказало".

"Причина, з якої я порушую цю тему, полягає не в тому, щоб говорити про мою родину, а в тому, щоб зробити більший акцент на тому, що жінки потребують тестування на ранній стадії", - сказав Вільямс, чия перша дружина Інгрід загинула в автокатастрофі 2016 року.

Джерело: Getty Images

"Ми зробили генетичне тестування, а потім сканування за скануванням за скануванням, і потім ми виявили рак грудей на ранній стадії. Це, можливо, врятувало життя моїй дружині. Це може врятувати інших".

Ще один важливий фактор, що вплинув на те, що Вільямс став тренером Детройта, це шестирічний контракт на 78,5 мільйонів доларів - найбільший тренерський контракт в історії НБА.

"Це те, про що люди не говорять. Вони завжди кажуть, що справа була не в грошах. Я завжди сміюся з цього. Я думаю, що це неповага. Коли хтось настільки щедрий, щоб платити мені такі гроші, по-перше, це слід вітати, а по-друге, про це слід говорити".

Нагадаємо, що на місце Монті Вільямса Фінікс призначив екс-тренера Лейкерса Френка Вогеля, який трохи більше року залишався без роботи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK