"Пишаюся успіхом, якого ми досягли": Смарт попрощався з Бостоном

Найкращий оборонний гравець 2022 року підбив підсумки своєї кар'єри у складі "кельтів".
2023 г., 25 червня, 22:43
Маркус Смарт / Getty Images
Маркус Смарт / Getty Images

Нещодавно в рамках тристороннього обміну Бостон відправив до Мемфіса Маркуса Смарта, який всю свою 9-річну кар'єру провів у складі Селтікс.

У своїх соціальних мережах 29-річний захисник емоційно попрощався зі своєю рідною командою.

"З чого б мені почати... Коли думаю про останні 9 років, мене переповнюють емоції. Я приїхав у Бостон наївною дитиною з Далласа, не знаючи, чого чекати. Все, що я знав: моя мама вчила мене трудової етики, і я збирався працювати на знос і переконатися, що заслужив на повагу всіх і кожного з уболівальників у Бостоні. Ось чому це було важко".

"Бостоне, ти дуже особливе місце для мене. Я подорослішав тут і зустрів своїх найкращих друзів. Ніколи не забуду час, проведений тут. Зрештою ми не повісили 18-й банер, але я ДУЖЕ пишаюся тим успіхом, якого ми досягли".

Джерело: Getty Images

"Мені багато чого не вистачатиме, але в основному моїх товаришів по команді, уболівальників, дітей та нашої благодійної діяльності в лікарні. Це були чудові 9 років у Бостоні, дякую вам за всю любов, але тепер настав час дивитися вперед".

"Не можу дочекатися приїзду до Мемфісу і початку тренувань. Станеться щось особливе! Я щасливий стати частиною родини Гріззліс. Давайте приступимо до роботи".

Раніше стало відомо, що наймолодший MVP в історії НБА вийде на ринок вільних агентів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK