Коментатор UFC: Усім був би п**дець, якби ЛеБрон пішов у ММА

Джо Роган міркував про те, що могло статися, якби "Король" проміняв баскетбол на єдиноборства.
2023 г., 12 липня, 21:04
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Джо Роган якось фантазував про те, яким був би світ ММА, якби ЛеБрон Джеймс зайнявся боями, а не баскетболом, повідомляє talkSPORT.

П'ять років тому відомий коментатор зробив ще одне сміливе передбачення у своєму популярному подкасті про те, що буде із зіркою НБА, якщо він перейде до ММА.

"Мені начхати, які стероїди ти приймаєш, ти ніколи не будеш так виглядати. Ніколи", - сказав він в епізоді "Fight Companion" у 2018 році.

"Є люди, які мають найнезбагненніші фізичні переваги. У ЛеБрона Джеймса була б незбагненна фізична перевага над кимось, у кого була б незбагненна фізична перевага над вами".

"Якби він бився, всім був би п**дець! Їм пощастило, їм страшенно пощастило, що в баскетболі стільки грошей, і в нього потрапив ЛеБрон Джеймс".

Читайте також: Головні таланти драфту 2023 пригрозили ЛеБрону

Декілька спортсменів з інших видів спорту спробували щастя в ММА протягом багатьох років зі змішаними результатами.

Найбільш відомий випадок, коли рестлер WWE Брок Леснар приєднався до UFC і став чемпіоном у надважкій вазі, нокаутувавши легенду октагону Ренді Кутюра.

У той же час СМ Панк провалився у своїх перших двох боях, після чого вирішив не випробовувати долю, повернувшись у рестлінг.

Суперечлива зірка НФЛ Грег Харді здобув кілька пристойних перемог у вищій лізі ММА, але сильно постраждав, коли його рівень конкуренції підвищився — зрештою його було звільнено від контракту після трьох поразок поспіль.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK