Ейтон: Я відчуваю, як весь світ мене ненавидить, у мене немає фанів

Баскетболіст поділився своїми переживаннями про те, як складається його кар'єра в НБА.
2023 г., 20 липня, 11:35
Деандре Ейтон / Getty Images
Деандре Ейтон / Getty Images

Центровий Фінікса Деандре Ейтон зараз тренується на Багамах і насолоджується часом, яке він проводить далеко від Арізони.

Перший пік драфту 2018 року пожертвував 10 000 доларів організації Junior Achievement Bahamas і збирається зробити ще більший внесок у світ освіти у своїх рідних місцях.

Найчастіше 24-річний бігмен потрапляє під шквал критики і його часто роблять цапом відбувайлом в поразках команди. І це на нього впливає.

"Я відчуваю, як весь світ ненавидить мене", — цитує Ейтона Sports Illustrated. "Я той хлопець, на якого багато хто тицяє пальцем, і я це бачу і відчуваю. В основному я тренуюся п'ять або шість днів на тиждень з тих пір, як ми програли".

Це просто мотивує мене змінити наратив про те, що люди думають про мене. Як не крути - мені здається, що у мене немає фанатів. Я відчуваю це, тому що про це говорить увесь світ. Моя мета на літо — змінити наратив. Просто розкрити те, чим би це не було, і повністю зосередитися на собі".

Читайте також: Каррі висловив бажання зіграти на Олімпіаді-2024

Є надія, що новий тренер Санз Франк Фогель зможе допомогти Ейтону досягти прогресу, про що сам наставник говорив вже після свого призначення на посаду.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK