Каррі згадав історію, як Кобі намагався "знищити" його під час передсезонки

Стеф також розповів про те, як Чорна Мамба визнав у ньому гарного гравця.
2023 г., 28 липня, 23:58
Кобі Браянт та Стеф Каррі / Getty Images
Кобі Браянт та Стеф Каррі / Getty Images

Головна зірка Голден Стейт Стеф Каррі став нещодавнім гостем популярного шоу "Hot Ones" на You-Tube-каналі First We Feast.

Там знаменитості розповідають історії зі свого життя, паралельно намагаючись впоратися з гостротою соусів, з якими вони їдять курячі крильця.

Так, Каррі згадав дві цікаві історії, пов'язані із легендарним Кобі Браянтом (паралельно він не забував корчити обличчя від болю).

"Ми грали в передсезонному матчі, і він робив свою штуку з Мамба Менталіті, коли він опікав мене по всьому майданчику в передсезонному матчі в першій чверті", - сказав Стеф.

"Ти обертаєшся, а він ось так стоїть і робить захисні пересування, стоячи переді мною. Я такий: "Що зараз відбувається? Це чортів Кобі Браянт".

"Отже він залишається зі мною на чотири чи п'ять переміщень, а потім штовхає мене, і я втрачаю рівновагу".

"У цей момент я був приспаний. Я втомився, намагаюся набрати форму в передсезонній грі, а він щосили намагається захищатися. Він набагато більший і сильніший за мене, він штовхає мене і робить все таке".

Джерело: скриншот

"Так що після того, як я впаду, у мене не буде вибору. Я такий, я просто збираюся зробити кидок і жити з цим. Я кинув приблизно з дев'яти метрів і влучив, після чого поводився, ніби нічого не сталося".

"Це був найважливіший момент під назвою "Зберігай холоднокровність" у моєму житті. Це чортів Кобі - ти намагаєшся бути супер холоднокровним".

"Я щойно влучив із дев'яти метрів після того, як він вирішив опікати мене. Він злегка шльопнув мене по дупі на зворотному шляху, і я навіть не міг цього зрозуміти".

Джерело: скриншот

"Я просто закинув через нього, поводився так, ніби грав від захисту. Я повернувся в роздягальню в перерві з думками: "Мені потрібен цей кліп. Дайте мені його. Я маю зберегти його на своєму телефоні".

"Шеф" також розповів про те, як він здобув визнання від Браянта під час однієї з ігор регулярки.

"Це був мій перший рік у лізі. Ми грали з Лейкерс вдома. Я виходжу на майданчик, роблю невеликий фальшивий замах і закидаю від щита".

"І коли я йду кортом, камера чомусь фіксується на ньому (Кобі). Він нахиляється до хлопців, що сидять поруч з ним, і каже: "Гей, він хороший". Це найкрутіша річ у світі, Кобі схвалює вашу гру".

Нагадаємо, що Голден Стейт на даний момент вважається найдорожчою франшизою в НБА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK