"Безкоштовно живу у його голові": Двейн Вейд поставив на місце невгамовного Пола Пірса

"Флеш" круто відповів на повторювані випади у свій бік.
2023 г., 9 серпня, 01:10
Пол Пірс та Двейн Вейд / Getty Images
Пол Пірс та Двейн Вейд / Getty Images

Легенда Бостона Пол Пірс не може нормально прожити день, якщо він не порівняє свою кар'єру з кар'єрою не менш легендарного Двейна Вейда.

Під час липневого виступу на ток-шоу "It Is What It Is" Пірс зазначив, що фанати НБА не оцінюють його кар'єру належним чином. Він також вважає, що, якби він грав за тих самих обставин, що й Вейд, він мав би кілька чемпіонських титулів, щоб це довести.

У вівторок, 8 серпня, "Флеш" з'явився гостем на шоу Дена Ле Батара, під час якого він дав безжальну відповідь на зауваження Пірса, припустивши, що він "живе безкоштовно" в голові колишньої зірки Селтікс.

"Слухай, в Америці орендна плата дорога, а я зараз живу безкоштовно. Тож нехай буде так - мені подобається жити без орендної плати", - цитує Вейда Sports Illustrated.

"Ось чому я люблю ЗМІ. Це все задокументовано. Мені не потрібно нічого говорити. Все задокументовано. Так що я дозволю вам, хлопці, піти далі і поговорити про все це. У вашому виконанні це звучить краще, ніж у моєму".

"Я закінчив грати в баскетбол. Я не порівнюю себе з кимось, хто вже закінчив чи продовжує грати".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Багатогранний талант: Каррі виступив на концерті відомого рок-гурту

У своїх початкових зауваженнях Пірс заявив, що він мав би набагато успішнішу кар'єру, якби в нього були товариші по команді того ж калібру, що й Вейд.

У свою чергу Двейн описав своє об'єднання з ЛеБроном Джеймсом і Крісом Бошем у Маямі як формування "власних Месників", після того, як протягом кількох років він був центром протистояння захисту.

Нагадаємо, що Двейн Вейд є триразовим чемпіоном НБА і MVP Фіналу НБА. При цьому він 13 разів ставав учасником Матчу всіх зірок.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Двейн Вейд

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK