НБА оприлюднила календар майбутнього регулярного сезону

Настав час відзначати в календарі дати, коли відбуватимуться найцікавіші матчі.
2023 г., 18 серпня, 15:38
НБА / Getty Images
НБА / Getty Images

Національна баскетбольна асоціація на своєму офіційному сайті опублікувала розклад всього майбутнього регулярного сезону-2023/24.

Так, нова регулярка почнеться з того, що 24 жовтня новий чемпіон НБА Денвер на своєму паркеті зустрінеться з Лейкерс. Другим матчем вечора стане протистояння Голден Стейт та Фінікса.

Далі серед ключових дат можна виділити 25 жовтня - свої дебюти в лізі мають зробити Чет Холмгрен, який пропустив весь минулий сезон через травму, та Віктор Вембаньяма, який зустрінеться із Далласом Луки Дончича.

Наступного дня відбудеться дуель команд із новими тренерами: Філадельфія Ніка Нерса зіграє з Мілуокі Едріана Гріффіна.

У Різдво пройдуть одразу п'ять матчів: Бакс - Нікс, Ворріорз - Наггетс, Бостон - Лейкерс, Сіксерс - Маямі та Маверікс - Санз.

У січні пройде "Тиждень дербі", що складається з 11 поєдинків: Нікс - Нетс і Лейкерс - Кліпперс 23 січня, ОКС - САС і Санз - Мавс 24 січня, Селтікс - Хіт і Сакраменто - ГСВ 25 січня, Мавс - Атланта та Портленд - САС 26 січня, і Хіт - Нікс, Сіксерс - Денвер і Лейкерс - ГСВ 27 ​​січня.

Не варто також забувати, цього року дебютує внутрішньосезонний турнір, розклад якого став доступним кількома днями раніше. Перші матчі турніру відбудуться 3 листопада.

У розкладі НБА всього 80 ігор для кожної команди, а не стандартні 82. Дві гри, що залишилися, вирішуватимуться в залежності від того, як пройде внутрішньосезонний турнір.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: розклад

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK