НБА може розпочати розслідування конфлікту Філадельфії та Хардена

При цьому на баскетболіста навряд чи чекає якесь покарання за недавні слова на адресу генменеджера організації.
2023 г., 19 серпня, 15:39
Джоел Ембіід та Джеймс Харден / Getty Images
Джоел Ембіід та Джеймс Харден / Getty Images

Національна баскетбольна асоціація може особисто зайнятися вирішенням конфлікту між Філадельфією та Джеймсом Харденом, повідомляє Марк Стейн.

За інформацією джерела, лігу попросили втрутитися у суперечку між командою та гравцем.

"Лігу закликають провести повторне розслідування щодо Філадельфії, щоб спробувати з'ясувати, у чому (Деріл) Морі (генменеджер 76-х) нібито збрехав Хардену", - цитує Стейна New York Post.

"Якщо Харден має на увазі, що Сіксерс дали якусь контрактну обіцянку минулого літа – що команда категорично заперечує – то до них, безумовно, будуть застосовані дисциплінарні заходи з боку ліги".

"Якщо ж Харден стверджує, що Морі пообіцяв обміняти його наприкінці червня після того, як Харден взяв опцію гравця на наступний сезон на 35,6 млн, а потім відмовився від цієї обіцянки, то це не є порушенням правил ліги, навіть якщо це правда ".

Також повідомляється, що "Бороду" навряд чи буде покарано за недавні слова критики на адресу Морі. Нагадаємо, що кількома днями раніше Харден назвав генменеджера Філадельфії брехуном, заявивши, що він ніколи не буде частиною організації, в якій працює Морі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK