НБА розпочала розслідування ситуації між Філадельфією та Харденом

Ліга змушена втрутитися в конфлікт, який, мабуть, ще не скоро закінчиться.
2023 г., 20 серпня, 17:30
Джеймс Харден / Getty Images
Джеймс Харден / Getty Images

НБА розпочала розслідування обставин, пов'язаних із публічними критичними висловлюваннями зірки Філадельфії Джеймса Хардена на адресу генменеджера організації Деріла Морі. ESPN.

Офіс ліги намагається зрозуміти, чи збирався Харден саботувати початок наступного сезону, порушуючи Колективну угоду, чи йдеться про контрактні переговори минулого міжсезоння, які могли являти собою обхід встановлених правил стелі зарплат.

Проте 33-річний розігруючий зазначив, що його публічні коментарі, коли він назвав Морі брехуном, були лише відповіддю на те, що генменеджер припинив переговори про обмін гравця, який хоче покинути команду.

У розмові з репортером телеканалу KHOU 11 у Х'юстоні "Борода" заявив, що його відносини з Філадельфією не підлягають відновленню.

"Я був терплячий все літо. Зараз для мене головне просто зосередитися на тому, що я можу контролювати і підготуватися до цього сезону".

Читайте також: Ембіїд може "рано чи пізно" запросити обмін з Філадельфії

Нагадаємо, що раніше цього літа Джеймс Харден скористався опцією гравця на сезон-2023/24 на 35,6 мільйонів доларів, очікуючи, що Філадельфія зможе обміняти його в іншу команду (чого не сталося).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK