Повернення блудного Бена: Сіммонс не проти повернутися до Філадельфії

Він навіть назвав місто, в якому він раніше виступав, своїм "другим домом".
2023 г., 30 серпня, 00:33
Бен Сіммонс / Getty Images
Бен Сіммонс / Getty Images

Головна зірка Брукліна Бен Сіммонс зізнався, що він відкритий до можливого повернення до Філадельфії, повідомляє The Athletic.

В інтерв'ю Марку Спірсу з Andscape, 27-річний баскетболіст заявив, що не відмовиться від можливості знову пограти за команду з Міста братньої любові.

Він згадав ситуацію, що виникла в організації, коли в 2021 році 76-ті вилетіли з плей-оф від Атланти, а головним винуватцем був оголошений він сам.

"Очевидно, травма і все, що відбувалося, не допомагали в той момент. Але я думаю, що це дало мені можливість по-справжньому оцінити це", - сказав він.

"Я завжди любитиму Філадельфію. Люди завжди запитують мене: "А якби тебе знову обміняли, куди б ти хотів потрапити?". Я завжди кажу: "Тільки до Філадельфії". Філадельфія для мене – другий дім”.

Читайте також: Чемпіон НБА: Сіммонс не має менталітету вбивці - він домашній песик, а не німецька вівчарка

"Згодом ви вчитеся і ростете як люди. Я не можу сказати нічого поганого про Філадельфію. Зрештою, це була божевільна ситуація, але маємо те, що маємо".

Нагадаємо, що після конфлікту Бен Сіммонс відмовився грати за Філадельфію. У результаті 10 лютого 2022 його відправили в Бруклін в обмін на Джеймса Хардена.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK