Кавай: Никакие новые правила лоад менеджмента не помогут мне сыграть больше матчей

Леонард дуже здивувався, коли дізнався, що НБА ввела нові правила.
2023 г., 5 жовтня, 18:28
Кавай Леонард / Getty Images
Кавай Леонард / Getty Images

Зірковий форвард Кліпперс Кавай Леонард став синонімом лоад менеджменту (управління навантаженнями).

Дворазовий чемпіон НБА через свої травми не може проводити бек-ту-беки (два матчі за два дні), пропускаючи при цьому значну частину матчів регулярного сезону.

Нещодавно НБА запровадила нові правила, які роблять жорсткішими використання лоад менеджменту. Однак Кавай про них навіть не знав, доки його про це не спитали.

"Що це за правила", - запитав Леонард у представників ЗМІ, які поставили питання щодо посилення лоад менеджменту.

"Я просто не знаю цієї нової політики. Мовляв, яка політика? Ми просто говоримо про (управління навантаженням)?", - цитує Кавая The Athletic.

Але коли його знову запитали про те, як НБА змушує своїх найкращих зірок грати в кожному матчі, Леонард був різкішим у своїй відповіді на критику щодо його здоров'я.

"Я не той хлопець, який сидить, тому що я контролюю навантаження. Коли я був у Торонто, все було по-іншому, я відновлювався після травми".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Харден не прибув у розташуванні Філадельфії, як і раніше вимагаючи обміну

"Вам необхідно знати дані, які є у лікаря. Якщо ліга бачить або намагається висміювати те, що я робив у Торонто, то їм слід зупинитись, тому що весь той рік я був травмований".

Леонард стверджує, що хоче грати, коли він здоровий і може вийти на паркет. Але він також реалістично оцінює свої шанси зіграти в кожному матчі регулярного сезону.

"Якщо я зможу грати, я гратиму в баскетбол. Влітку я тренуюся кожен день, щоб грати, а не сидіти і дивитися, як грають інші. Ніяка політика ліги не допоможе мені грати більше".

Раніше стало відомо, що Кавай Леонард і Пол Джордж повністю залікували свої травми та розпочали підготовку до нового сезону разом з рештою гравців Кліпперс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK