На екс-одноклубника Михайлюка подали позов до суду на 200 мільйонів доларів

Одна людина вважає, що ЛаМело Болл та його батько "кинули" його на кругленьку суму.
2023 г., 10 листопада, 14:43
ЛаМело Болл / Getty Images
ЛаМело Болл / Getty Images

Алан Фостер, спів-засновник бренду Big Baller Brand, подав до суду на сімейство Боллів, зокрема на Лавара, Тіну та захисника Шарлотт ЛаМело, а також Puma повідомляє TMZ.

За інформацією джерела, Фостер вважає, що всі вони "розвели" його на сотні мільйонів доларів.

Претензії Фостера були викладені в новому позові, поданому до федерального суду Каліфорнії раніше цього тижня, приблизно через чотири роки після того, як він посварився з сім'єю Болл через бізнес.

В позові Фостер стверджує, що в рамках своєї посади в BBB він допомагав розвивати бренд ЛаМело "Melo", придумавши іменну лінію кросівок "MB1", коли гравець Горнетс був ще підлітком.

Читайте також: Мемфіс знизив ціну на квитки до рівня картоплі фрі

Фостер стверджує, що все це врешті-решт призвело до створення перших фірмових кросівок ЛаМело, MB1, які, за його словами, мали великий успіх.

Однак, за словами Фостера, ЛаВар вирішив витіснити його з компанії, створивши другу версію BBB. Батько баскетболіста спробував передати товарні знаки Фостера, щоб позбавити його "величезних прибутків" від успішного бренду.

Фостер вважає, що коли Мело зрештою підписав вигідний контракт на виробництво взуття з Puma, баскетболіст та компанія порушили його товарні знаки. На його думку, збитки, які він зазнав у результаті всього цього, перевищують 200 мільйонів доларів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK