В Акроні відкриють музей ЛеБрона

Незабаром у рідному місті "Короля" публіці буде представлено місце історичної спадщини баскетболіста.
2023 г., 13 листопада, 17:37
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Музей під назвою "Домашній майданчик ЛеБрона Джеймса" присвячений гравцеві та його численним досягненням. Він буде відкритий у його рідному місті Акроні (штат Огайо) 25 листопада, повідомляє офіційний сайт НБА.

Мультимедійний музей включатиме відтворення квартири, в якій жили він і його мати Глорія, а також предмети з його дитинства, шкільної ігрової кар'єри та чемпіонських титулів з Клівлендом, Маямі та Лейкерс.

Читайте також: НБА: Філадельфія здолала Індіану, Голден Стейт програв Міннесоті

Музей стане частиною колишнього розважального комплексу House Three Thirty, закладу, заснованого фондом Джеймса для обслуговування спільноти, в якій він виріс. Вхід до музею коштуватиме символічні 23 долари.

"Моєю мрією завжди було поставити Акрон на карту, тому мати місце в моєму рідному місті, де я можу поділитися своєю подорожжю з моїми шанувальниками з усього світу, дуже багато значить для мене", - сказав Джеймс.

Серед виставлених на огляд предметів буде повністю білий костюм, який Джеймс носив під час драфту НБА 2003 року, його джерсі з матчу McDonald's All-American, а також оригінальний щит та кільце зі школи, де Джеймс ще підлітком вперше привернув увагу любителів баскетболу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ЛеБрон Джеймс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK