Найкращий оборонний гравець НБА 2022 року змушений пропустити 3-5 тижнів

Мемфіс на тривалий період втратив одного із найважливіших гравців основи.
2023 г., 19 листопада, 14:50
Маркус Смарт / Getty Images
Маркус Смарт / Getty Images

Захисник Мемфіса Маркус Смарт пропустить від трьох до п'яти тижнів через вивих лівої ноги, що поповнить і так довгий список травм команди, повідомляє ESPN.

За інформацією джерела, найкращий оборонний гравець НБА 2022 пошкодив ногу під час нещодавнього програного матчу з Лейкерс (107:134).

Смарт – третій найкращий скорер команди Тейлора Дженкінса, набираючи в середньому 12,5 очка за гру. Він також очолює Мемфіс за середньою кількістю передач (5,0) і перехоплень (2,0), будучи одним з чотирьох гравців, які провели всі 11 матчів на старті сезону.

Читайте також: НБА: Мілуокі здолав Даллас, Голден Стейт знову програв, Чикаго видав неймовірний камбек

Нагадаємо, що Мемфіс, як і раніше, не може розраховувати на свою головну зірку Джа Моранта, дискваліфікованого на 25 матчів.

До того ж, нещодавно Стівен Адамс переніс операцію на коліні, через що він пропустить весь сезон, а Брендон Кларк все ще відновлюється після розриву лівого ахіллового сухожилля, отриманого на початку березня.

Мемфіс, який займав друге місце Західної конференції в кожному з останніх двох сезонів, нині йде тринадцятим з результатом 3–9.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK