Стопами італійців: менеджер ЛеБрона зізнався, що робив ставки на матчі НБА

До того ж він використовував для цього нелегальних букмекерів.
2023 г., 1 грудня, 00:39
Меверік Картер та ЛеБрон Джеймс / Getty Images
Меверік Картер та ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Меверік Картер, менеджер зірки Лейкерс ЛеБрона Джеймса та його діловий партнер, у 2021 році повідомив федеральним агентам, що робив ставки на ігри НБА через нелегальну букмекерську контору, передає ESPN з посиланням на The Washington Post.

У своєму визнанні в листопаді 2021 Картер сказав федеральним агентам, що він "не може пригадати, щоб робив якісь ставки на Лейкерс", і заперечував, що робив ставки на інших.

"У 2021 році, до того як 38 штатів і округ Колумбія легалізували ставки на спорт, Меверік Картер одного разу був допитаний федеральними правоохоронними органами з приводу розслідування щодо Вейна Нікса", - заявив Адам Мендельсон, представник Картера та Джеймса.

"Пан Картер не був об'єктом розслідування, співпрацював, йому ніколи не висували звинувачення, і з ним більше ніколи не пов'язувалися з цього приводу".

Згідно зі звітом, Картер сказав, що протягом року він зробив близько 20 ставок на футбольні та баскетбольні матчі, причому кожна ставка варіювалася від 5000 до 10 000 доларів.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Синові Леброна дозволили повернутися в баскетбол після пережитої зупинки серця

НБА забороняє гравцям, офіційним особам команд та офіційним особам ліги робити ставки на матчі ліги, а Національна асоціація баскетболістів також включає в своє правило агентів, але бізнес-менеджери не включені до жодної групи.

Вейн Нікс, колишній бейсболіст нижчої ліги, у квітні 2022 року визнав себе винним у змові з метою ведення незаконного спортивного грального бізнесу та подання неправдивої податкової декларації.

Прокурори заявили, що операція Нікса тривала два десятиліття і включала нинішніх і колишніх професійних спортсменів як клієнтів або співробітників, у тому числі члена Залу слави баскетболу Скотті Піппена і колишнього аутфілдера MLB Ясіля Пуїга.

Пуїг змінив свою заяву про невинність за федеральним обвинуваченням у брехні співробітникам правоохоронних органів про спортивні ставки, які він зробив із незаконним оператором азартних ігор. Суд над ним призначено на січень 2024 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK